Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Farklı Lif Örnekleri

birbirinden çok farklı sitillerde dört adet lif modeli .
baklava dilimli lif modeli.çok güzel bir örnek değilmi.

en oya örnekleri

kırmızı beyaz oya ipleri ile yapılmış çok narin oya modeli.en yeni oya örnekleri yayınlarımıza devam ediyoruz.oya örnekleri çeyiz sandığından çıkarılıp resmi çekildiği için olması gerektiği kadar ütüsü düzgün değildir.bundan dolayı lütfen kusurlarımıza bakmayınız.

havlu kenarları modelleri

gündelik yaşantımızda kullanabileceğimiz havlu kenarları modelleri gönderiyorum.aslında daha çok mutfak havlularında kullanılabilecek dantel örnekleri olarakta söyleyebiliriz.Fatma KARATAŞ arkadaşımız Adana dan göndermiş.bizleri düşünüp böylesine nazikbir tavır sergilemesi tekdire değer bir davranış.şöyle profile sahip insanlarda var,sürekli yeni ve güzel modeller yayınlamamızı isterler.ama sadece isterler hiç bir şekilde katkıda bulunmayı düşünmezler bile.ben onlara kendimce bir isim taktım :) tüketiciler diyorum.birde böyle bizlerle paylaşımı düşünen örgü sever arkadaşlarımız var.onlarada üretici diyorum. :) nasıl .şaka birtarafa paylaşımda bulunan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.sevgiyle kalın.

oya örnekleri 111

çiçek motifli çok hoşbir oya.bu oya örnekleri sevgili arkadaşım Beyhan hanımdan.ellerine sağlık derken teşekkürlerimi iletiyorum.

exemplos de rendas

Olá.eu İclal da Turquia.Enviei amostras de rendas para você
exemplos de rendas,modelos de rendas,renda,malha,trança, Turks rendas ,dote ,rendas quarto




Oda Dantelleri 35

dantel örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design