Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

kulplu lif modelleri

banyo lifleri ile devam edelim dedim.iki tarafından kulp veya tutma yeri ile oluşturulmuş kullanışlı bir lif modeli diyorum.Niğde ilimizden Serap hanımın ellerine sağlık.

lif modelleri

örgüler

örgüler

dantel örneklerim

çok önceleri yaptığım dantel örneklerim sizlerle buluşuyor.kendi ellerimle ördüğüm göz nuru verdiğim dantel modelleri takım halimde ,şu anda onu kullanıyorum özel günlerimde.bu dantel modeli biraz ağır bu yaz günlerinde tatil yapmak dururken  bu yapılmaz diyebilirsiniz.haklısınız aslında.o zaman şöyle yapalım sizler tatilinize gidin ,oteller de ,plajlar da,serin deniz suyunda serinleyip,bol bol dinlenin.bu sizin hakkınız yıl boyu çalışıp kapandık artık güzel bir tatili hak ettik değil mi.ben Ağustos ayında tatile çıkmayı düşünüyorum.ramazan ayı araya girdiği için ramazan bayramından sonra tatil planı yaptık.

dantel örnekleri
dantel
yatak odası dantelleri
antalya/kemer de güzel bir tatil yapacağım.dinleneceğim,enerji toplayıp bu enerjimi doğa ile baş başa kalarak sakin ve dingin bir hale getireceğim.insan böyle olduğu zaman olayları çok farklı değerlendirebiliyor.tepkilerinizi de o denli doğru yönlendirebiliyorsunuz.aslında doğa dan o kadar uzak yaşıyoruz ki şehir ve betondan dışarı çıkınca bocalıyoruz değil mi.cep telefonlarımıza sıkı sıkı sarılıyoruz.neredeyse deniz e girerken de onunla birlikte gireceğiz.içimize işlemiş bilgisayar ve cep telefonu.ayrılamam da ayrılamam. aslında tatil dediğin teknolojiden de uzaklaşmak değil midir.kapatın hepsini en azından bir hafta terk edin onları.eşinize ve çocuklarınıza zaman ayırın .gezin,oynaşın,dolaşın,yemek yiyin hadi iyi tatilller .   :) :)

iğne oyası ile havlu kenarı

çok güzel bir iğne oyası .iğne oyaları ile yapılan havlu kenarları daha bir güzel oluyor değil mi. iğne oyası ile havlu kenarı yayınlarımız ilerleyen zamanlarda devam edecek.sevenlerine duyurulur.

havlu kenarı

havlu kenarı örnekleri

dantel örnekleri

havlu kenarı modelleri

oya modelleri

oya örnekleri ni genelde yazma veya yemenilerle yayınladığımız için havlu kenarı modelleri yayınlarken dantel mi desek yoksa oya mo desek bazen tereddüt yaşıyoruz.ama oya modelleri de havlu kenarı üzerinde çok hoş duruyor değilmi.

vitrinlere dantel örnekleri

dantel örnekleri

dantel modelleri

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design