Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

oya örnekleri 100





SEHPA DANTELİ

uzunca bir zaman olmuş salon danteli yayını yapmayalı.sizler için seçtiğim çok güzel bir sehpa danteli .




Bohça örnekleri

çok güzel işlenmiş söz bohçası .çok narin ve orjinal bir görüntüsü var.çeyizlerimizde bulundurulabilecek bohça örnekler inden birisi.





23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı

ülkemiz çocuklarının 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum.bu küçük çocuklarımız büyüyüp ülkemizin geleceği olacaklar.geleceğimiz olacaklar.kimi doktor,hukukcu,mühendis,poli,asker olacaklar.asker dedimde benim oğlum doğuştan asker hayranı ve asker olmak istiyor.türk bayrağı ve silahı onun için çok önemli.onun için bayram kutlamasına belkide alakasız bulacağınız bir fotoğrafını koydum.ama onun için bu fotoğraf çok önemli.onun için bayram armağanı vermek istedim.dileğim ulusal egemenliğimizi sonsuza dek koruruz ve bunu koruyacak evlatlar yetiştiririz.



fiskos masası danteli örneği

farklı bir fifkos masası danteli .

Tığ oyası oya örnekleri

çok canlı ve sıcak renklerle yapılmış bir tığ oyası .sıcak renkler nedir derseniz :) ,canlı renkli iplerle yapılan oya örnekleri 'ni kastediyorum.sizleri bilmem ama ben hep canlı renkli oya örnekleri 'ne herzaman daha fazla ilgi göstermişimdir.


sehpa dantel takımları

Dantel modelleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız . çeşitli boyutlarda yapılmış sehpa dantelleri .en alt resimde dantelin takım halinde görüntüsünü görmektesiniz.kullandığımız sehpa ve masa büyüklüğüne göre işlenmiş yuvarlak danteller.




 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design