Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

ülkemizin gururla anacağı cumhuriyetimizin temellerinin ulu önder ATATÜRK tarafından atıldığı gündür.bu mukaddes değerlerimizi çocuklarımıza iyi anlatmalıyız.onları cumhuriyetimize sahip çıkan milli değerlerimize sahip,karakterli gençler olarak yetiştirmeliyiz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilanı anısına her yıl 29 Ekim günü Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’ta kutlanan ulusal bayramımızdır. Cumhuriyet Bayramı’nın kutlandığı ülkelerde 28 Ekim günü öğleden sonra ve 29 Ekim tam gün resmî tatildir. 29 Ekim günü stadyumlarda şenlikler yapılır. 29 Ekim akşamı ise geleneksel olarak fener alayı düzenlenir. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Cumhuriyet’in Onuncu Yıl Kutlamaları’nın yapıldığı 29 Ekim 1933 günü verdiği Onuncu Yıl Nutku’nda, o günü “en büyük bayram” olarak nitelendirmiştir.

HAVLU KENAR DANTELLERİ

boncuklu havlu kenarı dantelleri.çok narin ve estetik hava veriyor değilmi.boncul ilave edilerek yapılan dantel işleri çok hoşuma gidiyor.pıtı pıtı ,çıtıpıtı olyor.havlu dantelini beğeneceğiniz ümidi ile :)


İĞNE OYASI TAKILAR

netten aldığım Nallıhan iğne oyası takılar.çok güzeller değilmi.bunları Ankara Nallıhan ilçesinde işleyip satıyorlar.adeta sanat şahaseri. okadar ince düşünülüp tasarlanmışki inceleyipde hayran kalmamak elde değil.Nallıhan a yolunuz düşerse mutlaka tavsiye ederim.gidin, görün, alın,


iğne oyası modeli

iğne oyası modeli

iğne oyası modeli

iğne oyası modelleri

iğne oyası modelleri


iğne oyası modelleri

iğne oyası takılar
iğne oyası modelleri

YAZMA OYALARI BONCUKLU

YAZMA OYALARI BONCUKLU



 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design