Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Boncuklu oyalar

boncuk oyaları nı sevenler için işte sizlere boncuklu oyalar .eski bir oya ama modası hiç geçmiyor.boncuğun ağırlığı her zaman oya örnekleri ne sirayet ediveriyor.baktım çoktandır boncuk oyaları yollamamışım sizlere.bu örneği de NİĞDE den Serap hanım göndermiş.ellerine sağlık canım.




Gelin bohçası

manisa'dan Tülay arkadaşımın gönderdiği bohça örnekleri .ellerine sağlık arkadaşım çok güzel dantel örnekleri gönderdin.bende dostlarımla paylaştım hepsini.bu bohça 'nın fiskos masası üzerinde çekilmiş resmi sizi aldatmasın.resme görünüm sağlamak için. :) :) yoksa fiskos danteli olduğundan değil :) bugün pazar ailemle piknik yapmak istiyorum.hava bugün daha iyi gibi.görüşmek üzere.




Yeni iğne oyası örnekleri

Bor da çektiğim bir iğne oyası örneği .hercai menekşe oyası olarakta adlandırılıyor.oya okadar düzenli ve güzel duruyorki resmini çekmekten kendimi alamadım doğrusu.canlı renkleri ve cerçekçi görüntüsü sanki çiçek bahçesini andırıyor.elimde yaptığım iğne oyaları var şuanda bitince sizlerle paylaşacağım.eğer sizin elinizde güzel iğne oyası örnekleri varsa gönderirseniz sizin adınızla yayınlarım.oya örnekleri yayınına devam diyoruz.
iğne oyası modeli

Havlu süslemeleri

çeyiz'lerde bulundurulmak üzere kurdela işlemesi yapılarak çok güzel havlular yapılmakta.insan içinden geçiriyor bu havlu 'ları kullnmayı düşünemiyor bile.çok güzel ve estetik duruyorlar.kurdela tekniği ile işlenmiş havlulardan sahip olmak istiyorsanız kurdelebenimisim@hotmail.com adresiyle iletişime geçebilirsiniz.

Dantel fiskos dantelleri

bilgisayarda dolaşırken rasladım ve sizleri çin paylaşmak istedim bu dantel modelleri .geçan yaz memlekete gittiğimde halam'ı ziyaret etmiştim.çay sohbet ederken halamın bazı danteller 'i dikkatimi çekti.dantel örnekleri 'nin hatıra kalması için birkaçkez fotoğrafını çekmiştim.üzgünümki bahsettiğim halam 4 ay önce vefat etti.cennet mekanı olsun inşallah.onun danteller 'inide hatırası olduğu için sizlerle paylaşmak istedim.bu fiskos dantelleri üzerinde ne sohbetler edildi ,nice çaylar içildi kim bilebilirki.yaz aylarından kalan bu dantel modeli 'ni sizlerle paylaşıyorum dostlarım.




Havlu kenarı örnekleri

siparişlerinizi bu adresle irtibata geçerek verebilirsiniz. aysec_80@hotmail.com

Yıldız motifli lif örnekleri

ücret karşılığı spariş alan arkadaşımın msn adresini veriyorum. siparişlerinizi bu adresle irtibata geçerek verebilirsiniz. aysec_80@hotmail.com


dantel 'deki estetik asaleti görüyorsunuz değilmi.çok güzel.normalde benim yaptığım yayınlarda orjinal dantel alıntısı yapmıyorum.ama bugün bu iki dantel modelleri 'ni beğendim.düşündüm arada bir kuralların dışına çıkmakla kötü bir vatandaş olunmaz değilmi.bu dantel örneği sahibinin affına sığınarak yayınımı yapıyorum.aynı zamanda emeği geçen kişiyede çokca teşekkürler etmek istiyorum.

Yatak örtüsü danteli

çok beğendğim için bu yatak örtüsü danteli 'ni yayınlıyorum.netten alıntıdır.umarım dantel örneği nin sahibi bu duruma bozulmaz.üzerinde site logosu olmadığı için kimin sahiplenebileceğinide kestiremedim doğrusu.bakalım sizler beğenecekmisiniz.


Yeni kenar danteli örnekleri

aplike üzerine geçirilmiş çok güzel bir dantel .arkadaşım kurdeleci sevil hanım göndermiş.ücret karşılığı yaptığını söylüyor.eğer sizinde zamanınız yoksa sevil hanım sizler için işleyebilir.

sipariş üzerine istenilen renkte istenilen sekilde itinayla yapılır cok değil sadece 25 tl.....kurdelebenimisim@hotmail.com burdan ulaşabilirsiniz....

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design