Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

tığ oyası oya modeli

çok güzel renklerle yapılmış harika bir oya modeli .renklerin canlılığı çok hoşuma gitti .insanın içini bunaltıp karartmıyor.yaslı günlerde bu örtü fazla uygun olmaz diye düşünüyorum.coşkulu günler için ideal değil mi. vildan hanımın elinden çıkmış güzel bir oya modeli sizlerle.teşekkürler vildan ellerine sağlık.

tığ oyası,oya modeli

oya işlemesi
oya örnekleri

oya resmi,oya fotoğrafları,güzel oya,yazma oya

mutfak danteli örtüleri

mutfak danteli örtüleri başlığı ile yolluyorum.mutfak danteli başlığı ile bir süredir yayın yapmak istiyordum ,kısmet bu güne imiş.mutfaklarda kullandığımız çeşitli örtülerimiz var değil mi.bunların ucuna kenar danteli olarak veya ara danteli olarak farklı dantel modelleri takıyoruz.çok şık duruyorlar doğrusu.bu dantel örneği de mutfak masalarında kullanabileceğimiz bir model.Aslı hanıma teşekkürlerimizi iletiyoruz.

mutfak dantelleri, schnüren,Beispiele Spitze

Stimm-Modelle,Beispiele Spitze,Stricken
mutfak danteli örtüleri, mutfak dantelleri, schnüren, Beispiele Spitze, Spitzen-Modelle, Stimm-Modelle, Beispiele Spitze, Stricken, Nadelspitze, Gittern, Handtuch Spitze

dört tane fiskos masası danteli

sizler için netten derlediğim 4 tane fiskos masası danteli sunuyorum.netten örnek paylaşımlarına ben normal olarak bakıyorum.çünkü benim örneklerimi de çok fazla paylaşan blog siteleri mevcut.hatta brezilya sitelerinden birini dolaşırken benim dantel modelimi be oya örneğimi görünce şaşkınlığımı gizleyemedim.önce biraz kızdım,hiddetlenir gibi oldum.sonra düşündüm ne güzel yaa ,benim el emeğimi göz nuru işlediğim örneklerimi taaaa dünyanın bir ucundaki insanlar görüp beğeniyor.yayınlamaya değer görüyor.ve zevkle yapılan işlerimizi başkalarınında görmesi ve örnek modelleri çıkarması ne güzel değil mi. o duygularla artık kim benim yayınımı paylaşırsa teşekkür etmek geliyor içimden.

masa üstü danteller

kahve masası danteli

iğne oyalı masa

netten dantel resimleri

beyaz işi ve dantelli fiskos masası

Ayşe arkadaşımdan daha doğrusu Ayşe'nin çeyizinden çok güzel bir örnek daha. çeyizlik örnek diyebileceğim beyaz işi ve dantelli fiskos masası .delikli beyaz işi ve dantel mükemmel bir ikili oluşturmuş değil mi. ortaya çok güzel bir fiskos masası dantel örtüsü çıkmış.bu güzel dantel modelini bizlerle paylaştığın için teşekkür ediyoruz Ayşeciğim. ellerine sağlık mutlu günlerde kullan inşallah.

dantel modelleri

fiskos dantelleri

masa dantel takımları

dantel örneği

fiskos masası dantelleri

kuğu motifli lif modeli

banyo lif modelleri olarak kuğu motifli lif modeli yolluyorum.zarafet ve güzelliğin temsilcisi kuğu çok hoşunuza gidecektir.

lif modelleri

lif örgüleri

banyo lifleri

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design