Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

renkli danteller

ülkemizde dantel örnekleri daha çok beyaz renk ağırlıklı olarak yapılır.güney Amerika ülkelerinde çok renkli danteller yapılmaktadır.renkleri o kadar iyi kullanıyorlar ki insan dantel modelleri ne bakarken bile çok keyif alıyor değil mi. onların dilinde lace, Knıttıng olarak örgü ve danteller olarak adlandırılıyorlar.sıcak ve tropikal ülkelere doğru ilerledikçe renklerin çoğaldığını fark edersiniz zaten.bizlerde renkleri severiz çünkü ak deniz bölgesinin sıcaklığı bizde de var.Beyhan arkadaşımın ellerine sağlık. güzel danteller bunlar.teşekkürler canım benim.



http://oyadantel-yap.blogspot.com/2013/04/renkli-danteller.html

mutfak peçetesi dantelleri

dantel örnekleri
çok güzel ve özenli yapılmış mutfak peçetesi dantelleri .çeşitli uzaklık ve açılarla mutfak dantelleri nin örneği rahatlıkla çıkarılabileceğini düşünüyorum .çeyizlerde rahatlıkla yerini alabilecek dantel örnekleri'nden birtanesi diyebilirim.beyaz zemin üzerine işlenen kırmızılı motif bir harika durmuş.hadi bakalım dantel örneği çıkarıp yapabilenler bana mesaj yollamayı unutmasınlar.

mutfak danteli

mutfak takımı

mutfak dantel takımı

mutfak dantel modelleri
    http://dantel-yap.blogspot.com/

oya modelleri 215

dantel örnekleri
çıtı pıtı şirin bir oya modeli .yeşil ve yavrazi renkler çok güzel uyum sağlamışlar değil mi.baş örtüsü oya modelleri içerisinde canlı ve sıcak renkleri ben çok seviyorum.Anadolu da geleneğimiz olan oyalar şimdilerde eşarplara takılarak modern baş örtüsü olarak çok kullanılmaya başladı.gençlerin yoğunlukla oya kullanmaları beni çok sevindiriyor.çok da yakıştırarak kullanıyorlar.oya modelleri'mizin günümüzde gençler tarafından şehirlerde kullanmaya başlamaları bu kültürümüz için ışık verici.

tığ oyası modelleri

tığ oyası örnekleri

küçük masa danteli

dantel örnekleri
küçük masa danteli dedim çünkü fiskos masası artık çok klişeleşti.bu küçük masa üzerinde kahvesini içen ,tatlı muhabbetler yapan insanlar neden fiskos yapsın ki değil mi.düşüncelerini kimseden saklamadan seslice ,dosdoğru söyleyebilirler pekala.bu güzel masa dantelleri ni dedikodu yapılan yerler olarak adlandırmak istemedim.güzel dantel örnekleri diye düşündüğüm bu modeli sizler için yolluyorum.umarım sizlerde beğenirsiniz.Hetice hanım yollamış ellerine sağlık canım .zahmet oldu.teşekkürler.




Narin Yatak Odası Danteli

dantel örnekleri
narin yatak odası danteli ismiyle yayınlıyorum.gerçektende çok kibar bir dantel değilmi.arkadaşım Ayşe çeyizinden sizlere servis ediyorum.Konya yörelerimizden çeyiz dantelleri yollamaya devam edeceğim.gerçektende bu yörelerimizde dantel ve oya modelleri çok revaşta.yapılan işlemeler çok özentili ve düzenli yapılıyor.okadar zengin çeyiz işleri yapılıyorki anlatamam.çocuk yaşlarda çeyizlerini hazırlamaya başlıyor kız çocuklarımız.15-16 yaşlarına geldiklerinde çeyizleri hemen hemen tamam oluyor.çok güzel dantel örnekleri yapıyorlar .daha önce vildan hanımı hatırlarsınız.onunda çok güzel dantel modeller var.onlarıda sırası ile yayınlayacağım.ellerinize sağlık .teşekkür ediyorum sizlere.

Yatak Odası Danteli
 sizlerde ellerinizdeki güzel dantel örnekleri ni bana göndererek yayınlanmasını isteyebilirsiniz.sizin isminizle ve yazmamı istediğiniz yazılarla yayınlayabilirim.
dantel

Namaz Örtüleri Oya Örnekleri

dantel örnekleri
namaz kılarken veya mevlütlerde örtüne bileceğimiz çok güzel oya örnekleri ile işlenmiş namaz örtüleri .iğne oyası zarafeti ile bezenmiş namaz kılarken örtüneceğiniz  işlemeler.




İğne Oyası Kolye 2

bu takıları kullanmaya kıyamaz insan çok hoşlar gerçekten.el emeğinin olduğu,göz nurunun döküldüğü herşey güzel oluyor değilmi ya.işte emek dediğimiz bu emek var güzellik var.iğne oyası ile gelen güzellik

iğne oyası

iğne oyaları
dantel örnekleri

İğne Oyası Kolye

dantel örnekleri   iğne oyaları ile müthiş takılar.kolye ve küpe takım halinde yapılıyor.göz nuru sinmiş bu takılar çok estetik ve güzeller değilmi.

iğne oyası örnekleri
iğne oyası

İğne oyası Oya Örnekleri

dantel örnekleri
birbirinden güzel iğne oyası örnekleri sizlerle.orjinal kök boyasıyla yapılması renklerinin çok güzel görünmesine neden oluyor.bu oya örnekleri ni işleyenlerin ellerine kollarına sağlık.Antik zafer esi arkadaşımada çok teşekkürlerimi sunuyorum.

güzel iğne oyaları

iğne oyası modeli

oya örneği
 İğne oyası Oya Örnekleri, İğne oyası, Oya Örnekleri, ipek oyalar, iğne oyaları, oya modelleri, oya örnekleri
oya modeli

Küçük Fiskos Masa Dantelleri

dantel örnekleri
samimi sohbetler edilen.keyif kahvelerimizi yudumlarken kullandığımız fiskos masalarımıza güzel bir dantel modeli .bu dantel örnekleri kibarlığı ve nazaketinde yapılan sohbetleriniz hiç bitmesin.Dostluklarınız her geçen gün dahada artsın.yanınızda Küçük Fiskos Masa Dantelleri de olsun inşallah. :)




 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design