Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Yıldızlı vitrin dantelleri

dokuz tane yıldız motifli dantelin oluşturduğu vitrin danteli .ulukışla'dan seher'in çeyiz'inden.seher çok güzel ve düzenli bir çeyiz oluşturmuş.dantel ve oya resimlerini çekmekle bitiremedik yorulduk vallahi.sırası geldikçede dantel örnekleri yayını yapacağım.ellerine sağlık seher.



Halkalı sehpa dantelleri

halkalarla yapıldığı için halka danteli deniliyor.okadar çok dantel çeşidi varki,insanlarımız hayal gücünü kullanarak çok çeşitler üretmiş.güzel ve estetik görüntüler elde etmiş böylecelikle değilmi.çam sehpa üzerinde dahada güzel duruyor örnekler.




Yastık dantelleri

Yastık dantelleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız.

kanevçeli yastık danteli .kanevçe çok güzel tabiki dantel'de güzel değilmi.daha önceleri bu dantel örneği 'nin yatak dantel 'ini yayınlamıştım takım oldu.





Oya Örnekleri 76

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

kenar danteli tarzında örülmüş bir oya örneği.uçlarına beyaz boncuk işlenmiş çokta güzel olmuş değilmi.alışılmışın dışında çok beğendiğim bir oya örneği.
oya örnekleri





Yastık dantel örnekleri

dantel örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız.

katkıda bulunanlar listesindeki Beyhan'dan güzel bir yastık dantel örneği .daha çok sünnetlik çocukların yatak süslemesinde kullanılıyor.adına altın yastığı deniliyorki,davetliler getirdikleri altın takılarını bu yastık dantel örnekleri üzerine iliştiriyor.ellerine sağlık Beyhan bu dantel örnekleri için.






oya örnekleri 75

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız

çok itina ile yapılmış yeni oya örnekleri .yavrazi renk ağırlıklı çok tatlı olmuş değilmi.oya örnekleri için emeği geçen arkadaşıma çok teşekkürler ediyoruz.





Dantel havlu kenarı 17

dantel örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız

havlu kenarı dantelleri netten alıntıdır.





 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design