Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

mutfak dantel takımı

'mutfak dantel takımı 'nı büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
bu mutfak dantel örnekleri 'ni erzurumdan arkadaşım Tuğba göndermiş.Tuğba benden daha fazla dantel tutkunu .mutfak dantelleri veya mutfak dantel peçetesi olarak yazabiliriz.ellerine sağlık Tuğba dantel modelleri 'n için.ellerine sağlık

yeni oya modelleri

yeni oya modelleri 'ni büyütmek için örneğin üzerine tıklayınız.




.
.
.
.
.
.
yeni oya modelleri 'nden bir örnek.ben oya modelleri yayınlıyorum başkaları benden alıp onlarda yayınlıyor.ben emek çekiyorum ama benden oya modellerı 'ni alan arkadaşım emek çekmiyor.hiç izin isteme nezaketide yok.hadi aldınız oya modeller ama insan yayınlarken bir teşekkür eder ve link belirtir.başınızı ağrıtmak istemezdim dostlar ama işte oyalarımı seviyorum sanırım.

Babalarımızın Günü Kutlu olsun


babamın ve tüm babaların babalar gününü kutluyorum.İyiki babalarımız var ve onları bizler çok çok çok seviyoruz.SENİ SEVİYORUM BABACIĞIM.

Yuvarlak dantel örnekleri

dantel örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
yuvarlak dantel örnekleri dantel modelleri arasında ençok sevdiğim danteller 'dir.bu dantel resminde renk tonları farklı çıkmış ışık farklılığından dolayı sanırım.bu dantel örnekleri 'ni Emel hanım göndermiş.çok teşekkürler Emel hanım paylaşımınızdan dolayı.

çiçekli yazma oyaları

yazma oyaları 'nı büyütmek için örneğin üzerine tıklayınız.




.
.
.
.
.
.
çok çok tatlı bir dantel örnekleri .çiçek motifli bu yemeni oyaları 'nı bir ziyaretçi arkadaşım göndermiş sağolsun .elleri dert görmesin.

dantel örgü

dantel örgü örnekleri'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
çiçekli ara danteli.çoktandır bu dantel örnekleri 'nden yayınlamıyordum sanırım.çok düzenli bir dantel örgü 'sü.kimi yerlerde rasladım bu dantel 'e geçmeli dantel 'de diyorlar.ama asıl olarak Ara Dantel Örnekleri bence.

tığ oyaları

Tığ oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
ziyaretçim Melike Baykal göndermiş tığ oyası örnekleri 'ni.bu oya örneklerine benzer birkaçtane daha tığ oyaları var.zamanı geldikçe bahsettiğim oya modelleri 'ni yayınlarım.daha değişik oyalar isteğiniz olursa bana yazın lütfen.Bunun yanında yine elinizde oya örnekleri varsa bana göndermenizi beklerim sevgili arkadaşlarım.tekrardan Melike Bayakal hanımefendiye teşekkürler ederiz.ellerine sağlık arkadaşım.

kenar dantelleri 10

Dantel Örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
geçenlerde bir arkadaşımda gördüm bu kenar dantelleri 'ni,hemen resmettim.üzerindeki gül motifi çok hoş.kendi örgüm değil arkadaşım deniz 'in dantel 'i.dantel örnekleri mümkün olduğunca yayınlayacağım bu aralar.ellerine sağlık denizciğim.

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design