Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

yeni oya örnekleri 54

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız





.
.
.
.
.
.
Adana'dan Fatma ablamın oya örnekleri .yazma oyaları 'na meraklı ablam.oldukça yeni oya örnekleri .ço güzel değilmi.sizlerinde beğeneceğine eminim.ellerine sağlık ablacığım.sizlerde göndermek istediğiniz örnekleriniz varsa kaplanau1972@hotmail.com adresime gönderebilirsiniz.

vitrin dantel örnekleri 19

Dantel Örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
ütüsüz bir vitrin dantel örnekleri . iyi niyetli ama dikkatsiz arkadaşım benim. :) :) mutlaka yayınla dedin bu dantel örneklerini .işte yayınladım ama ütüsüz bir vaziyette.örneğin çok güzel salon dantelleri katagorisine alıyorum.dantel 'in ütüsüzlüğündan dolayı ziyaretçilerimiz kusurumuza bakmasın lütfen.çok teşekkürler melek hanım.ellerinize sağlık :) :) :)

Dantel Örnekleri 92

Dantel Örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
çok güzel bir tepsi danteli örneği .Adana'dan Fatma hanım göndermiş bu dantel örnekleri 'ni.üzerinede bir gül koyarak süslemiş.bende bu gülü dantel ile birlikte değerli ziyaretçilerime armağan ediyorum.birde söziüm Fatma hanıma:Fatma hanım dentel örnekleri ve mutfak dantelleri gönderilerinizle bu siteye çok şey kattınız.ellerinize sağlık çok teşekkür ediyorum canım.

Ara Dantel örnekleri 7

Dantel Örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
ankaradan melike 'nin gönderdiği dantel örnekleri .kanevçe ile tamamlanmış çok güzel bir ara dantel örnekleri .uzun bir zamandan bu tarafa ara danteli yayınlamamıştım.nedersiniz dantel yayınlarına birazdaha yer verelimmi.unutmadan teşekkürler Melike bizimle paylaştığın bu ara dantel örnekleri için.ellerine sağlık canım.

Oya Örnekleri 53

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
papatya motifli oya örnekleri .yakın çekimde biraz parlamış.papatyayı motif alan bu örnek çok güzel değilmi.yemeni oyasi örnekleri olarakta yayınlayabilirdim .ama olsun.beğenilirinize sunuyorum.

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design