Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

Kenar Dantel Örnekleri 90




.
.
.
.
.
.
.
erzurumdan tuba gönderdi dantel örnekleri 'ni. resim biraz küçük sanırım ama örnek alınabilir.umarım ziyaretçilerim beğenir bu dantel 'i.ellerine sağlık tuba.paylaşımın için teşekkür ediyoruz.

Tığ oya Örnekleri 52

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
meraba sayın ziyaretçilerim: 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramımızı kutladık.işlerimin yoğunluğu nedeniyle kutlama yazısını şimdi yazabiliyorum.yurdumuza hayırlar getirsin dileklerimizle.
güzel bir oya değilmi.tığ oyaları 'nı Melek hanım göndermiş Adana'dan.Melek hanım oyaları ile renk katıyor sıtemize.oya örnekleri 'nin devamını bekleriz :):) tabi arada birde dantel örnekleri gelirse hiç fena olmaz değilmi.

Yatak Odası Dantelleri 15

dantel örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız





.
.
.
.
.
.
yuvarlak yatak odası dantel örnekleri ,danteller , ziyaretçi arkadaşlarımdan gelen dantel örnekleri 'ni yayınlamaya devam ediyorum.dantel örneği 'nin yakın çekim fotoğrafı biraz bulanık çıkmış ama uzak çekimden örnek çıkarılabilir sanırım.teşekkür ederim .

Yazma oyaları 51

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
bu yazma oyası örnekleri 'ni Ankaradan bir arkadaşım göndermiş ama ismini yazmayı unutmuş.veya çok utangaçmıışşş.sevgili ziyaretçilerim bana yayınlamam için göndermiş olduğunuz dantel örnekleri , oya örnekleri ,lif örnekleri gibi elişlerinizi gönderirken isimde yazmanızı rica ediyorum.ama tabikide isim yayınlanmasını istemeyen arkadaşlarımada saygı duyuyorum.dantel , oya , örgü elişlerinizi kaplanau1972@hotmail.com adresime göndermeye devam ediniz.bu paylaşım sitamize sizlerinde bir katkısı oldun derim.saygı ,sevgi ve hürmetlerimle

Dantel Örnekleri 88

dantel örnekleri 'ni büyütmek için örnekler üzerine tıklayınız





.
.
.
.
.
.
yuvarlak danteller . yatak odası dantelleri . Bengü hanım göndermiş Ankaradan.Bengü hanım daha önceleride sitemize dantel örnekleri ve oya örnekleri göndererek bizimle paylaşımda bulunmuştu.teşekkürleri bir borç biliyoruz kendisine.

Oya Örnekleri 50

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız


yazma oyaları 49

Yazma Oyaları 'nı büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
ziyaretçim Derya hanım 'ın göndermiş olduğu bir yazma oyası örnekleri .ellerine sağlık Deniz hanım devamını bekleriz. oya örnekleri paylaşımın için çok teşekkürler.

mekik oya örnekleri 48

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız





.
.
.
.
.
.
mekik oyası 'na bir örnek.renk uyumu ile çok güzel duruyor.bu oya örnekleri 'ni melike damcı isimli bir ziyaretçim göndermiş.ellerine sağlık diyorum.çok gözel bir oya örneği .

Oya Örnekleri 47

oya örnekleri 'ni büyütmek için resmin üzerine tıklayınız




.
.
.
.
.
.
ismini yazmayan bir ziyaretçim göndermiş bu oya örnekleri 'ni.çok zarif bir örnek.uç kısımları boncukla süslenmiş.oya harika olmuş değilmi.sevgili ziyaretçilerimden çok miktarda dantel örnekleri ve oya örnekleri geliyor,fakat bazılarının resim kalitesi ve netliği iyi olmadığı için yayınlamıyorum bazılarını.yayınlanmayan örnekler için lütfen alınmayın.örneklerin resim kalitesinin iyi olması gerekiyor. :) yoksa sevgili ziyaretçilerimden eleştiri alıyorum.benin site ziyaretçilerim çok çok hassaslar bu konuda :) :) arkadaşlar dantel örnekleri ve oya örnekleri göndermeye devam edin yalnız lütfen resim kalitesine ve örneklerin kalitesine dikkat ederek.gönderinki burada tüm ziyaretçilerimizle paylaşalım bu güzellikleri.hem sitemizede katkılarınız olmuş olur böylelikle değilmi.sizlerden :havlu kenarı dantelleri , oya örnekleri , dantel örnekleri , lif örnekleri bekliyorum.bu siteye tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim.ALLAHA 'a emenet olunuz.

 

Pink Girlz Blogger Template | Blogger Design